Asociația Administrația Ariei Protejate Muntele Șes organizează o tabără Junior Rangers pentru tineri cu vârsta peste 14 ani, la Damiș, în perioada 20-23 iulie 2023.

Programul taberei include activități de cunoaștere a muntelui și a naturii, activități de drumeţie, orientare în teren, identificarea unor specii de plante medicinale sau rare, identificarea urmelor de animale și a speciilor de păsări, identificarea în teren a diferitelor formațiuni geologice, ateliere de fotografie în natură și de desen, acțiuni de ecologizare şi refacere/întreținere a traseelor și a marcajelor turistice.

Numărul de locuri în tabără este limitat la 15 participanți. Cazarea participanților se va face la corturi, masa va fi preparată în sistem autogospodărire. Se asigură: transportul dus-întors Oradea-Aleșd-Damiș, 3 mese/zi și la cerere corturi de 2 persoane, izolire.

Taxa de participare de 100 lei se poate achita în contul RO72-BTRL-RONC-RT04-2274-5701 deschis pentru Asociația Adminsitrația Ariei Protejate Muntele Șes.

Formularul de înscriere și regulamentul taberei sunt disponibile aici:

Informații suplimentare puteți obține la telefon/whatsapp 0740092797.

Acțiunea face parte din proiectul ”Junior Ranger Muntele Șes”, derulat de Asociația Administrația Ariei Protejate Muntele Șes în parteneriat cu Liceul Teoretic „Constantin Şerban” din Aleşd, Școala Gimnazială ”Ovidiu Drimba” Lugașu de Jos și Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate – Serviciul teritorial Bihor, proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Categories: Junior RangerNoutați