ECOTURA este concursul tuirstic care se adresează elevilor de liceu din Oradea și județul Bihor cu scopul de a promova atracțiilel turistice ale județului.

ecotura-2017-01

ECOTURA 2023

Asociația Administrația Ariei Protejate Muntele Șes vă invită să participaţi la ECOTURA – concursul școlar de turism și educație pentru natură adresat tinerilor. Continuare a acțiunilor Ecotop Oradea, ediția XIX a concursului se va desfășura la Valea Târnei, în perioada 16-18 iunie 2023, în zona sitului Natura 2000 Muntele Șes.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de aici:

Bibliografie:

Termenul limită de înscriere este 10.06.2023. Numărul de echipe este nelimitat. Primele 5 echipaje înscrise beneficiază de transport gratuit și masă.

Persoană de contact: George Togor – 0740092797

Formularul de înscriere:

Acțiunea face parte din proiectul ”Junior Ranger Muntele Șes”, derulat de Asociația Administrația Ariei Protejate Muntele Șes în parteneriat cu Liceul Teoretic „Constantin Şerban” din Aleşd, Școala Gimnazială ”Ovidiu Drimba” Lugașu de Jos și Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate – Serviciul teritorial Bihor, proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Categories: Ecotura