Scurtă descriere

ECOTOP Oradea

Organizaţia a fost înregistrată legal în mai 1991 în Oradea. Este o organizaţie de protecţia mediului care activează la nivel regional în partea de vest a României.
Începând din 1991 ECOTOP Oradea a derulat numeroase activităţi la care au participat peste 500 de voluntari, elevi şi studenţi din Oradea şi judeţul Bihor. Am lucrat de asemenea cu voluntari Peace Corps în proiecte focusate pe dezvoltare durabilă şi educaţie de mediu
ECOTOP este membru al Federației Coaliţia Natura 2000 din România, al AER – Asociaţia de Ecoturism din România, al Centrului Regional de Supraveghere Ecologică – CRSE.

Descrierea organizaţiei

Constituită în data de 13 mai 1991, organizaţia a fost înregistrată legal în data de 19 decembrie 1991 cu numărul 74, în conformitate cu Legea 21/1924, în Oradea.

Contact: 

Ce vrem, ce facem

Misiunea: 

Promovarea principiilor dezvoltării durabile prin activităţi practice şi educaţionale.

Scopul organizaţiei: 

crearea, dezvoltarea, promovarea şi aplicarea mecanismelor de protecţia mediului şi dezvoltare durabilă a judeţului .

Principii

Interesul constant faţă de problemele de mediu, promovarea soluţiilor pentru dezvoltare durabilă, accesul liber la informaţii, promovarea atitudinii eco-civice pozitive, cinstea, corectitudinea, onestitatea în colaborări, consultarea, respectul şi sprijinul reciproc, spiritul de echipă.

Structuri

Categories: Despre noi